9 desembre 2019

El CESF es suma a l’entrenament conjunt per l’Oncodines Trail.

Benvolguts participants de l’OnCodines Trail 2020: El proper diumenge 15 de desembre de 2019 escalfem motors per a l’OnCodines Trail amb un entrenament conjunt solidari. En el marc de les activitats a favor de la marató de TV3 el Centre Excursionista Sant Feliu, el Club Atlètic Sant Feliu i els organitzadors de l’OnCodines trail us convidem a fer una sortida conjunta. Hi haurà dues modalitats: caminant i corrent, amb grups en funció del nivell.

 El punt de sortida és el Centre Cívic La Fonteta a les 9 hores del matí i el punt d’arribada és la zona esportiva de Solanes on, tots els participants, farem un aperitiu conjunt. Per tal de tenir la previsió de quants serem, us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència al correu electrònic: info@oncodinestrail.cat

El recorregut es farà amb guies de l’organització de l’OnCodines Trail. Serà gairebé el mateix per a les dues modalitats i recorre els entorns de Sant Feliu de Codines, fent un petit tastet del primer tram de l’OnCodines Trail. Per a les persones que caminin, el recorregut tindrà 16 quilòmetres i per als que corrin, 20. A la meitat del camí hi trobareu un punt d’avituallament amb fruita i aigua, però cal que porteu got reutilitzable i tot allò que necessiteu menjar o beure durant el recorregut.

L’entrenament conjunt és una activitat solidària gratuïta a la qual tothom qui hi participa ho fa lliurement i sota la seva responsabilitat.

 A la sortida i l’arribada hi trobareu guardioles per si voleu fer alguna aportació per La Marató de TV3 conjuntament amb el Centre Excursionista Sant Feliu, el Club Atlètic Sant Feliu i l’OnCodines Trail.

En resum:

On i quan ens trobem?

El 15 de desembre a les 9 del matí al centre cívic La Fonteta.

Què cal portar?

Got reutilitzable i el menjar o beguda que necessiteu durant el recorregut.

On acabem?

A la Zona Esportiva de Solanes, instal·lacions del Club Atlètic Sant Feliu, que es troba a més d’un quilòmetre d’on haureu deixat el cotxe. A la tornada us podrem acompanyar a buscar els vostres vehicles.

Ens podem dutxar?

Sí. A la zona esportiva de Solanes tindreu dutxes a la vostra disposició. A més, si porteu bosses, un vehicle us les portarà des del punt de sortida fins al d’arribada perquè si no voleu fer tot l’entrenament amb la bossa a sobre.

Equip de l’OnCodines Trail

Document: Oncodines Trail (130.19 kb)