El local del CESF

Centre

Als inicis l’Ajuntament va cedir els baixos de l’edifici per començar a funcionar, i posteriorment el local social es va traslladar a una petita habitació del Casino Santfeliuenc.

El dia 11 de febrer de 1982 la Junta va fer possible la compra de l’actual local social ubicat al número 7 del carrer Estricadors. Cal dir, que tenim l’orgull de ser l’única entitat del poble que té un local propi i que fou comprat amb un gran esforç per part dels socis i amb l’ajuda de bona part dels vilatans de Sant Feliu.

En aquesta casa, s’hi ha anat fent diferents obres de millora fins la data d’avui: renovació de la teulada i parets del pis superior; el mes de març de 2001 van començar les obres de reforma del celler per tal d’adequar-lo com a sala per a fer-hi diferents activitats.
L’hivern de 2004 hem instal·lat la calefacció a tot el local. Aquesta és una de les millores que feien falta per tal que tothom que vulgui venir al CESF s’hi trobi com a casa. A més també s’ha fet una obertura en l’habitació de material cap al pati per tal que sigui més fàcil guardar el material més voluminós.
Una de les últimes obres que s’han realitzat al local és la restauració de la façana principal, donant-li al local una personalitat pròpia.
Actualment s’està construint un boulder en una de les habitacions del pis superior, per poder-lo utilitzar per fer pràctiques d’escalada.

A continuació podeu veure unes quantes fotografies que mostren el local abans i després de les obres:

entrada1

cesf_04

cesf_03

cesf_01

celler_abans_2

cesf_11

cesf_12

entrada2

entrada3

celler_abans

cesf_10

cesf_09

cesf_06

cesf_05

cesf_02